center-logo

Ai ajuns în vie!

Profită de ocazia de a fi tu: autentic, deschis, spontan. Aici nu există etichete (în afară de cele de pe sticlele de vin), nu există preconcepții, judecăți sau norme care trebuie respectate.

Tu ești singurul care creează starea potrivită pentru sufletul tău. Încearcă să definești felul în care te simți și vei ști imediat ce-ți lipsește ca să învii energia creatoare care te încarcă și te transformă în maestrul artelor de tot felul.

Categorii:
img
Sublim Fumé PELERIN

D.O.C. – C.M.D. Drăgășani

Apusurile de mai aduc cu ele o senzație unică, compusă din fragmente de cer cu nori leneși, bâzâit de gâze somnoroase, miresme dulci de flori mici și timide și nerăbdarea cu care pândești prima zi de vară adevărată. Captează și savurează parfumul sublim al orelor magice în gustul desăvârșit al vinului Fumé.

Află mai multe
Sauvignon Blanc PELERIN

D.O.C. – C.M.D. Drăgăşani

Cauți în tine cuvinte care să descrie ce guști. Apar: poezii dintr-a șaptea, scrisori de dragoste din liceu, o pădure de salcâmi, citrice dintr-o piațetă orientală, echilibrul corăbiilor pe mare, o scoică-n nisip. Spre final, gustul proaspăt te scutură și se dezvăluie tabloul perfect – tu, paharul, pălăria de soare.

Află mai multe
Cuvée Blanc PELERIN

D.O.C. – C.M.D. Drăgășani

Cine are privilegiul de a savura acest vin fermecător, are șansa să se bucure de o experiență gustativă deosebită și să păstreze o amintire cu totul specială. Cuvée Blanc face parte dintr-o ediție limitată care nu trebuie ratată de iubitorii de vinuri lejere, pline de viață.

Află mai multe
Rosé PELERIN

D.O.C. – C.M.D. Drăgășani

E către seară, ai vrea afară, ba nu, mai bine-n casă. Ţi-e poftă de ceva bun, sărat şi consistent, ba nu, parcă-i mai bine ceva dulce şi uşor. Şi-ţi vin în minte fructe şi migdale la cuptor, dintr-un alt timp în care culorile erau strălucitoare şi aerul ştia de trandafiri.

Află mai multe
Ramato PELERIN

D.O.C. – C.M.D. Drăgășani

Strugurii Pinot Gris îți vorbesc într-un dialect arhaic. În mod normal, tu nu vorbești limba asta străveche, dar acum parcă înțelegi. Îți spun ceva despre-o catifea arămie, strălucitoare, cu broderie de violete și nuci tinere. Le-ai spune și tu despre tine, dar simți că ei știu deja totul. Surprinzător, asta nu te deranjează cu nimic.

Află mai multe
Merlot PELERIN

D.O.C. – C.M.D. Drăgășani

Pui vinul în pahar şi îi dai timp să respire din aerul tău. Îi priveşti sclipirile şi profunzimile de granate încastrate în bijuterii fără vârstă şi înţelegi că îţi şopteşte, ferm şi nonşalant, că timpul este prietenul neobositului pelerin…

Află mai multe
icon

Fii la curent cu noutățile din vie: oferte de vacanță, degustări, evenimente!