center-logo

Ai ajuns în vie!

Profită de ocazia de a fi tu: autentic, deschis, spontan. Aici nu există etichete (în afară de cele de pe sticlele de vin), nu există preconcepții, judecăți sau norme care trebuie respectate.

Tu ești singurul care creează starea potrivită pentru sufletul tău. Încearcă să definești felul în care te simți și vei ști imediat ce-ți lipsește ca să învii energia creatoare care te încarcă și te transformă în maestrul artelor de tot felul.

Categorii:
img
Sublim Fumé PELERIN

D.O.C. – C.M.D. Drăgășani

Vinul Sublim Fumé este un vin alb sec, renumit pentru aromele sale complexe și subtile de fructe citrice, pere și ierburi proaspete. Originar din regiunea franceză Loire, dar reluat aici ca Pelerin de pe Domeniul Drăgași, acest vin este înnobilat de inspirația vinificatorului. Procesul de fermentare și maturare în butoaie de stejar adaugă adâncime notelor sale distincte de fum și vanilie.

Află mai multe
Cuvée PELERIN

D.O.C. – C.M.D. Drăgășani

"Cuvée" în vinificație denotă amestecul select de vinuri din diferite loturi sau parcele pentru a crea un produs complex și echilibrat. Folosit în șampanii și alte vinuri, reflectă atenția la detalii și calitatea superioară a amestecului, evidențiind experiența vinificatorului în obținerea unui vin remarcabil: pelerinii vor ști mai mult decât de ce... Vor ști și cum, și când...

Află mai multe
Rosé PELERIN

D.O.C. – C.M.D. Drăgășani

Rosé-ul Pelerin e un vin de calitate care îmbină prospețimea vinului alb cu subtilele arome ale vinului roșu. Culorile variază de la pal la vibrant. Aromele de fructe roșii, citrice și flori îi sunt caracteristicile distinctive. Puteți să-l serviți rece, pentru o experiență revigorantă și rafinată. Serviți-l acasă, la picnic sau la evenimente.

Află mai multe
Merlot PELERIN

D.O.C. – C.M.D. Drăgășani

Merlot este o varietate de struguri utilizată pentru a produce vinuri rosé, roșii și chiar vinuri de după-masă. Originar din Bordeaux, Franța, Merlot este cunoscut pentru gustul său moale, fructat și aromele de fructe roșii, prune și ciocolată. În gama Pelerin, le are pe toate, deci li se potrivește celor mai mulți dintre noi.

Află mai multe
Cabernet Franc PELERIN

IG/GI Dealurile Olteniei

Un Cabernet Franc de calitate se remarcă prin aromele complexe de fructe, condimente subtile și echilibrul structural. Eleganța sa, influențată de terroir, se dezvoltă în vinuri cu potențial de îmbătrânire, oferind un gust persistent și versatilitate culinară. La Pelerin, Cabernet-ul Franc are și o culoare de neuitat, nu doar un gust incredibil.

Află mai multe
Merlot ARHON

D.O.C. – C.M.D. Dealurile Olteniei

Un Merlot bun se remarcă prin aromele bogate de fructe roșii și negre, precum cireșe și mure, completate de subtile nuanțe de vanilie, ciocolată și condimente. Merlot-ul de la Arhon are gustul moale și catifelat, cu taninuri bine integrate. Oferă echilibru între fructuozitate, aciditate și corp, ceea ce îl face potrivit pentru a fi savurat tânăr sau a înainta în vârstă cu eleganță.

Află mai multe
icon
Fii la curent cu noutățile din vie: oferte de vacanță, degustări, evenimente!