center-logo

Vinurile Drăgași

Domeniul Drăgași este sufletul vinurilor noastre. Cultivăm șapte hectare de struguri din soiurile Cabernet Franc, Merlot, Pinot Gris și Sauvignon Blanc, și făurim vinuri cu personalitate, grupate în două colecții distincte, cu însușiri seducătoare:
ARHON și PELERIN.

sun logo sun logo

Drăgași lines

arhon-title

Colecție de vinuri nobile, elegante, seducătoare.

Culeși la maturitate deplină, strugurii Cabernet Franc și Merlot din recoltele 2016 și 2017 și-au extras seva din solul argilos-nisipos încălzit de razele fierbinți ale soarelui până în zilele târzii de Octombrie.

Obținute din 100% Cabernet Franc și 100% Merlot, vinurile din colecția ARHON sunt rezultatul a peste 3 ani de maturare în butoaie de stejar, în condiții de umiditate și temperatură controlate.

ARHON Merlot și ARHON Cabernet Franc sunt vinuri robuste, elegante, create pentru a vă seduce cu un caracter masculin remarcabil.

arhon

Drăgași lines

pelerin-title

Colecție de vinuri fermecătoare, senzuale, zburdalnice.

Puternic influențate de condițiile climatice ideale și de calitatea superioară a solului din Domeniul Drăgași, strugurii din soiurile Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Merlot sunt recoltate și vinificate respectând fiecare etapă a procesului.

Colecția PELERIN cuprinde vinuri lejere, proaspete, în care aromele minerale fructate îți încântă palatul și te inspiră cu grația lor suavă.

pelerin
icon
Fii la curent cu noutățile din vie: oferte de vacanță, degustări, evenimente!