center-logo

Domeniul Drăgași

La doar 2 ore și jumătate de București, te întâmpină Domeniul Drăgași, ca oaspete în Casa Pelerinului, unitatea centrală de cazare cu 5 camere duble, generoase, sau în cele 2 camere duble rezervate celor cu mai puțină disponibilitate pentru socializare.

moon logo

Poți să ne vizitezi ca degustător al bucatelor și soiurilor noastre de vin, sau pur și simplu ca observator al tuturor lucrurilor ce se întâmplă în tăcere.

Din vie vezi pensiunea. Dar tu poți să-i spui lăcaș, ascunzătoare sau revelator. Poți folosi chiar onomatopee de tipul „uau!” sau să-i desenezi acoperișul pe urma paharului de Cabernet Franc lăsată pe masa din verandă cu scaune dantelate din fier forjat.

Intră cu grijă în oricare dintre camere; parchetul scârțâie ușor, ca să rămâi treaz până începi să visezi și să creezi povestea ta.

Ești așteptat!

img

Experiențe în vie:

Degustare de vinuri pentru grupuri de minim 4 persoane

img

Pachetul de degustare cu neutralizatori

5 vinuri (2 albe, 2 rosé, 1 roșu)

135 lei / persoană
Cere ofertă
img

Pachetul de degustare cu platou brânzeturi

5 vinuri (1 alb, 2 rosé, 2 roșii)

165 lei / persoană
Cere ofertă
img

Pachetul de degustare cu masă

3 vinuri alături de preparate culinare consistente

275 lei / persoană
Cere ofertă
img

Pachetul de degustare cu masă

5 vinuri alături de preparate culinare consistente 

375 lei / persoană
Cere ofertă
sun logo sun logo mobile

Tururi de cramă ghidate, în funcție de ritmul activităților de producție și exigențele acestora.

Drumul cu destinația, apusul cu răsăritul, vinul cu bucatele, atmosfera cu experiența personală. Ca să guști un pairing perfect, alege-ți un scaun, așează-te cu fața la Olt și imaginează-ți un labirint de demult. Te lași în voia ghidului care te poartă prin toate nuanțele de la alb la roșu.

Treci printr-o pădure de salcâmi, un lan de flori, o cameră căptușită cu catifea, o furtună sub un apus sângeriu, o despărțire de-acum mulți ani, pe care o credeai uitată. Unde te oprești e în totalitate decizia ta dar ține minte că rozeul cuprat merge cel mai bine cu ora magică a apusului de vară.

Evenimente tematice

Evenimente tematice

Orice sărbătoare de peste an e mai savuroasă într-un cadru special, unde toți invitații se detașează de cotidian și se bucură din plin de momente memorabile: Zilele Recoltei, Halloween, aniversări, jubilee, botezuri, absolviri și alte ocazii consacrate sau inventate ne provoacă să concepem și să oferim cele mai frumoase experiențe.

Cere ofertă
Evenimente corporate

Evenimente corporate

Ateliere de lucru, teambuilding-uri, prezentări și seminarii – toate au șansa să se transforme în experiențe unice, cu un impact benefic asupra întregii echipe.

La cerere, pregătim spații dedicate activităților specifice, punem la dispoziție echipament, materiale și servicii pentru a crea condițiile ideale de studiu, învățare și distracție.

Cere ofertă
Evenimente private

Evenimente private

Orice sărbătoare împreună cu cei dragi este mai savuroasă la Domeniul Drăgași.

Nunți, botezuri, aniversări – le planificăm cu rigoare și le desfășurăm cu atenție la fiecare detaliu. Rezultatul este întotdeauna un eveniment care devine o amintire de neșters pentru întreaga familie!

Cere ofertă
icon

Fii la curent cu noutățile din vie: oferte de vacanță, degustări, evenimente!