center-logo
sun sun mobile
Domeniul Drăgași – lasă-te cucerit de miracolul naturii și bucură-te de libertate!

Domeniul Drăgași – lasă-te cucerit de miracolul naturii și bucură-te de libertate!

Noi am făcut-o cu câțiva ani în urmă, și imaginația a început să zboare. Sus, în văzduh, de unde am văzut limpede cum arată un vis!

Ne-am imaginat ce minunat ar fi să te poți trezi în mijlocul podgoriei, să urmărești soarele cum răsare din luciul Oltului și dă glas păsărilor cerului și gâzelor de tot felul...

Ce binecuvântare ar fi să te poți plimba printre culturi de struguri nobili, să asculți cum se umplu boabele de dulceața divină și să te îmbeți cu parfumul florilor de câmp.

Ce desfătare ar fi să poți oferi oamenilor șansa să se reconecteze cu natura și să se bucure de o sursă autentică de bine și de frumos, care pur și simplu te face să înflorești.

Atunci am știut că acela era un vis pe cale să se concretizeze în Domeniul Drăgași: crama cu cazare în care astăzi creăm experiențe unice pentru oaspeții care ne trec pragul sau doar poposesc la un pahar de vorbă.

Am adunat o echipă de profesioniști împreună cu care am creat un adevărat reper pentru turismul viticol din țara noastră.

Domeniul Drăgași înseamnă 7 hectare de viță de vie din soiuri nobile, într-una din cele mai faimoase zone viticole ale României: dealurile Drăgășani din inima Olteniei!

Priveliștea asupra râului Olt este una dintre caracteristicile definitorii ale domeniului nostru. De pe terasa înălțată cu piatră de râu, se văd până departe rândurile de vie din podgoria Drăgășani, ordonate cu pricepere și îngrijite cu har de oameni care știu toate tainele viticulturii.

Ca să fie însă tacâmul complet, am creat un întreg ecosistem pentru confortul și dorința oaspeților de a zăbovi, de a se hrăni și de a petrece în tihnă alături de familii, colegi sau prieteni, momente care devin amintiri de neșters.

La Domeniul Drăgași, te întâmpinăm cu facilități de cazare, masă și petrecere, care satisfac nevoia de confort și relaxare,  acordând atenție fiecărui detaliu, pentru a compune experiența luxului discret.

Oaspeții noștri pot fi grupuri care își doresc să rezerve întreaga unitate de 7 camere duble, ori cupluri în căutarea destinației perfecte pentru o evadare din agitația urbană.

Bucătarii pregătesc feluri savuroase din ingrediente proaspete locale, iar vinurile Pelerin și Arhon fac să curgă poveștile și întețesc veselia.

Oare am transformat visul în realitate? Noi spunem că da!

Vino să vezi cu ochii tăi și să guști bucuria de a fi aici, cu toate simțurile.

icon
Fii la curent cu noutățile din vie: oferte de vacanță, degustări, evenimente!