center-logo

Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor

Cum se livrează?
Articolele comandate vor fi livrate prin intermediul serviciilor de curierat puse la dispoziție de FAN Courier. Din momentul plasării comenzii, aceasta va fi livrată la adresa menționată de dumneavoastră în termen de 2-4 zile lucrătoare.

Cum se efectuează livrarea?
După plasarea comenzii, veți fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant de vânzări pentru a stabili împreună detaliile livrării. Veți fi notificat în ziua livrării printr-un SMS de la curier, care va conține informații despre coletul dumneavoastră și datele de contact ale curierului.

Cum poate fi urmărită comanda?
Pentru a urmări comanda dumneavoastră, deschideți confirmarea de expediere primită pe e-mail și accesați link-ul de tracking.

Adresa de livrare poate fi diferită de adresa de facturare?
Da, puteți solicita livrarea comenzii la o altă adresă decât cea de facturare în momentul stabilirii detaliilor de livrare cu un reprezentant de vânzări.

Ce se întâmplă dacă nu ești găsit la adresa de livrare menționată?
În cazul în care nu veți fi găsit la adresa menționată în comandă, curierul vă va notifica și va încerca a doua livrare. Coletul va fi returnat automat în termen de 7 zile calendaristice de la data predării către FAN Courier, în cazul în care livrarea nu a fost finalizată.

De asemenea, puteți solicita curierului ridicarea coletului de la sediul firmei cel mai apropiat de adresa dumneavoastră.

 

icon

Fii la curent cu noutățile din vie: oferte de vacanță, degustări, evenimente!