Casa Pelerinului și evenimente

Odihnește-te, Pelerinule, ai călătorit mult!

Din vie vezi pensiunea. Dar tu poți să-i spui lăcaș, ascunzătoare sau revelator. Poți folosi chiar onomatopee de tipul ”uau!” sau să-i desenezi acoperișul pe urma paharului de Cabernet Franc lăsat pe masa din verandă cu scaune din fier forjat. Intră cu grijă în oricare din cele 5 camere, parchetul scârțâie ușor, să nu te gonești când te răzgândești.

Și în 2021 Domeniul Drăgași îi așteaptă pe iubitorii de vin și regăsire în armonia dată de Olt și Podgorie.

Vă întâmpinăm cu:

Pachetul de degustare

Enthusiast – 5 vinuri (1 rosé, 2 albe, 2 roșii) + cină gourmet – 255 lei/pers. (min. 10 pers.)

Cazare

Noi toți traversăm acum o perioadă fără precedent, în care necunoscutele și incertitudinea sunt dominante. La începutul acestui an am sperat să reluăm bucuria întâlnirilor cu amatorii de vin bun și regăsire în mijlocul naturii. Dar momentan este necesar să regândim formele ospitalității noastre, astfel încât să fim egal de protectivi față de oaspeți, dar și față de continuarea activității acestui loc. Pentru început vom oferi organizarea de sejururi la cramă, cu cazare în regim demipensiune, și atribuirea întregii case a Pelerinului (5 camere – max 10 persoane), – min. 2-3 zile/nopți doar membrilor aceleiași familii sau aceluiași grup.

Prețuri in perioada 22.04 – 27.12.2021

Sejur – minim 2 nopţi

Cazare – Casa Pelerinului (5 camere duble, maxim 10 persoane)
Regim demipensiune (mic dejun şi cină incluse)
3720 RON / Noapte 

Prețul comunicat are în vedere cursul EURO/Leu la data de 20.04.2021.

Detaliile fiecărui sejur vor fi stabilite individual cu ocazia rezervării.

Oaspeților Domeniului Drăgași le vor fi comunicate regului de conduită specifice momentului în care are loc vizita, deoarece desfășurarea concomitentă a cultivării strugurilor și a producției de vin implică considerații particulare.

 

Organizare evenimente corporate pentru momentele importante ale echipei dvs.

Organizare evenimente private în care dvs., oaspeții noștri, însoțiți de vinurile Pelerin, să fiți eroii principali.

Pentru rezervare, detalii și personalizare ofertă, contactați-ne la email rezervari@domeniul-dragasi.ro sau de luni până sâmbătă, în intervalul 9-18, la numerele de telefon  +40740 222 275 – Mihaela / +40740 222 270 

ro_RORomanian